HomeOver ons

Over ons

Sijpkes Reizen: onafhankelijk reisbemiddelaar

voor al uw touringcar reizen

Wilt u een dagje uit met familie, vrienden of collega’s? Wilt u een schoolreis organiseren of een excursie? Wilt u er een paar dagen tussenuit met een groep? In binnen- of buitenland? Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op en leg uw wensen bij ons neer, wij zullen een passende offerte voor u maken. Er is altijd een geschikte touringcar voor u bij, ook voor VIP-vervoer.

Het grote voordeel van een reisbemiddelaar als Sijpkes Reizen is, dat u er zelf geen omkijken naar heeft. U zegt wat u wilt, wij zoeken alles voor u uit, maken de reserveringen, regelen desgewenst de catering en entreekaarten en natuurlijk een comfortabele touringcar. Het enige dat u hoeft te doen is genieten van een leuke dag, zonder extra kosten.

Belangstelling?

Neem contact met ons op via info@sijpkesreizen.com en u hoort zo spoedig mogelijk van ons. Bellen kan natuurlijk ook: 06-53933463. We zijn graag bereid bij u langs te komen om uw wensen en de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken. U kunt ook het contactformulier invullen:

 

Contactformulier * Verplicht invullen

Naam *
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres *

Bericht
Graag tot ziens bij Sijpkes Reizen.